Uklanjanje alergena i nečistoća

Kemijsko i dubinsko čišćenje kauča Zagreb

 

Povoljno

Certificirano

Kvalitetno

Ekološki

Kontaktirajte nas pozivom na broj 092/4250-197 ili pošaljite upit

2 + 8 =

Kemijsko i dubinsko čišćenje kauča Zagreb

Kemijsko i dubinsko čišćenje kauča Zagreb

Kemijsko i dubinsko čišćenje kauča Zagreb, kako dubinski očistiti kauč?

Kauč je uz krevet zasigurno najviše korišten komad namještaja u našem domu. I dok nam je normalno da svaki tjedan na krevetu mijenjamo posteljinu i usisavamo madrac, možemo reći kako se ovakva briga rijetko kada događa oko kauča. Kako dubinski očistiti kauč? Postoje dvije opcije, možete ga očistiti samostalno ili možete potražiti na internetu Kemijsko i dubinsko čišćenje kauča Zagreb i unajmiti profesionalce koji će vam u svega par sati vratiti kauč u novo stanje.

Recimo da ste se odlučili sami očistiti kauč, što vam je sve potrebno za njegovo čišćenje? Kauč svakodnevnom upotrebom na sebe navuče razne mrlje od hrane, dlake od kućnih ljubimaca, prolivenih sokova. Prvi korak je da znate od kojeg materijala je kauč, koju mrlju želite izvući i sukladno tome kupiti sredstvo za čišćenje ili kućanski aparat koji će pomoći u čišćenju.

Čistači koji se upotrebljavaju za čišćenje kauča dolaze u tri vrste: U obliku spreja, praška ili pjene. Prašak se direktno izlije na površinu i počinje razgrađivati, točnije upijati mrlju. Prašak se najčešće koristi kod materijala kauča koji zabranjuju vodu. Kao alternativa prašku za kauč mrlje možete probati očistiti sa sodom, kredom ili soli. Prašak se mora ostaviti da odreagira pola sata prije nego ga uklonite s četkicom ili usisavačem.

Sprejevi se raspršuju na mrlju i ostavljaju oko 15 ak minuta da djeluju prije nego se obrišu krpom, često se koriste kod kožnih i velur kauča. Dubinsko i detaljno čišćenje kauča nije posao od par minuta, ako možda mislite da niste dorasli takvom izazovu čišćenja onda je svakako najbolje da potražite firme koje se bave navedenim. Dovoljno je da u internet pretraživanje upišete Kemijsko i dubinsko čišćenje kauča Zagreb.

Kemijsko i dubinsko čišćenje kauča Zagreb, kome se obratiti za čišćenje kauča?

Svatko od nas zasigurno vodi najbolju moguću brigu o prostoru u kojemu živi, no ponekad nam neke stvari predstavljaju problem. Srećom danas postoje mnoge firme koje se bave dubinskim čišćenjem namještaja i tepiha. Kemijsko i dubinsko čišćenje kauča Zagreb izbacit će vam sve registrirane firme koje se bave kemijskim, dubinskim i dezinfekcijskim čišćenjem namještaja, stana ili kuće, automobila.

Kako izgleda čišćenje putem navedenih firmi? S jednostavnim pozivom objašnjavate problem i dogovarate termin dolaska. Profesionalni tim čistača na navedeni termin dolaze na mjesto dogovora i pomoću profesionalnih uređaja i ekološki prihvatljivim deterdžentima obavljaju dogovorenu uslugu čišćenja. Namještaj ili prostor koji se treba očistit će biti očišćen kroz par sati i spremni za uporabu.

Usluga dubinskog i kemijskog pranja se najčešće obavlja pomoću ekstrakcijskog stroja, on usisava i ubrizgava ekstrakcijsku tekućinu u namještaj kako bi se nečistoće mogle dubinski isisati iz njega. Namještaj koji se čisti na ovakav način će ostati vlažan do nekoliko sati nakon čišćenja. Kemijsko i dubinsko čišćenje kauča, fotelja, stolica, tapisona učinkovito dezinficira namještaj i odstranjuje sve fleke, dubinsku prašinu i prljavštinu, grinje i ostale nečistoće.

Pretragom Kemijsko i dubinsko čišćenje kauča Zagreb možete pronaći stručni tim koji će vam pomoći riješiti se mrlja jednom zauvijek. Nakon navedenog čišćenja ne samo da ćete imati namještaj koji izgleda kao da ste upravo kupili, stručni tim čistača će vas također savjetovati kako da održavate očišćeni namještaj. Savjeti će se bazirati na čišćenju s preparatima i aparatima koji mnogi od nas imaju doma.

Kemijsko i dubinsko čišćenje kauča Zagreb, što nakon čišćenja?

Mnogi od nas će radije za prvi put unajmiti profesionalne čistače nakon pretrage Kemijsko i dubinsko čišćenje kauča Zagreb, ali moramo biti svjesni da kauč neće zauvijek ostati čist. Što nakon profesionalnog čišćenja? Savjet je svakako da uložite novac u parni čistač. Kärcher parni čistači su se pokazali vrhunskim izborom, posjeduje regulaciju protoka pare što znači da se može koristiti svakoj površini i svakoj razini prljavštine.

Uložite u novi usisavač ili u nove nastavke, svakodnevno usisavanje kauča neovisno o njegovom materijalu spriječit će nastanak slojeva prašine i nečistoće. Ako imate kauč koji nije osjetljiv na vodu, tada se preporučuje da ga nakon dubinskog pranja redovito održavate čistite pomoću deterdženta i tople vode. Osvježenje kauča je također bitno, u boljim trgovinama potražite sredstva za osvježivanje tkanina, ovisno o tkanini vašeg kauča.

Osvježivači se koriste tako da raspršite miris 15 do 20 cm od kauča i ostavite da on djeluje, točnije da se upije u kauč. Zadnja preporuka je da svakako uložite u navlaku za kauč. Navlake za kauč su lako održive i dolaze u raznim varijacijama boja i motiva, većina ih se održava strojnim pranjem. Ako ste možda kauč držali bez navlake ili ako mislite da ste svojevoljnim čišćenjem napravili nepovratnu štetu, tada predlažemo da kontaktirate firme za Kemijsko i dubinsko čišćenje kauča Zagreb koji će vam za nekoliko sati vratiti kauč ili bilo koji komad namještaja u njegovo prvobitno stanje.

Galerija radova

Kvalitetno, pouzdano i profesionalno

Cjenik za ekološko dubinsko čišćenje namještaja i madraca

Stolica od 4.64 - 7.96 eur (35 - 60 kn)
zavisno o veličini i o tapeciranim dijelovima
Tabure od 6.63 - 13.27 eur (50 - 100 kn)
mali, srednji, veliki
Fotelja od 10.61 - 15.92 eur (80 - 120 kn)
mala, srednja, velika
Dvosjed od 33.18 - 39.81 eur (250 - 300 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Trosjed od 33.18 - 53.08 eur (250 - 400 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Kutna garnitura od 46.45 - 92.90 eur (350 - 700 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Madrac za jednu osobu od 23.22 - 26.54 eur (175 - 200 kn)
širina 80 - 120 cm
Madrac za dvije osobe od 46.45 - 53.08 eur (350 - 400 kn)
širina 140 - 200 cm

Kontakt

092/4250-197

Radno vrijeme:
Pon-pet: 8:00 - 20:00
Sub: 8:00 - 15:00

7 + 11 =

Call Now Button