Uklanjanje alergena i nečistoća

Čišćenje dvosjeda

 

Povoljno

Certificirano

Kvalitetno

Ekološki

Kontaktirajte nas pozivom na broj 092/4250-197 ili pošaljite upit

8 + 12 =

Čišćenje dvosjeda

Čišćenje dvosjeda

Čišćenje dvosjeda od platna

Čišćenje dvosjeda od platna može biti vrlo jednostavno i vaš dvosjed može izgledati kao nov. Dvosjed od platna je u velikoj većini domaćinstava prisutniji više nego od drugih vrsta materijala kao na primjer koža ili eko koža. Mrlje na dvosjedu od platna mogu nastati od hrane, pića ali i od kućnih ljubimaca. Ukoliko vaš dvosjed ima navlaku lako ćete se riješiti mrlja i moći ćete redovno održavati čistoću dvosjeda.

Međutim, čišćenje dvosjeda od platna koji nema navlaku ukoliko se odlučite napraviti sami dobro provjerite koja vrsta platna je na vašem dvosjedu, te koja sredstva možete koristiti da ne oštetite platno. Uobičajeno se u domaćinstvima koristi soda bikarbona kao sredstvo za čišćenje mrlja, no nemojte pretjerivati sa utrljavanjem jer biste mogli na mjestu trljanja sode bikarbone izgubiti ton boje ili oštetiti vlakna.

Stoga bi možda bilo najbolje redovito čišćenje i održavanje vašeg dvosjeda koji je prekriven platnom prepustiti stručnim agencijama koje će doći u vaš dom i u vrlo kratkom vremenu očistiti vaš dvosjed uz pomoć sredstva za čišćenje koja su prikladna upravo vašem dvosjedu.

Čišćenje dvosjeda od kože ili brušene kože

Čišćenje dvosjeda koji je prekriven kožom ili brušenom kožom ovisi radi li se o koži ili brušenoj koži, no svakako obje zahtijevaju posebnu pažnju i njegu. Na primjer brušenu kožu ne smijete natapati deterdžentima niti koristiti kemikalije, a niti upotrebljavati nikakve grube četke jer ćete uništiti teksturu brušene kože. Također, kod prave kože ne smijete koristiti kemikalije koje nisu namijenjene za kožu.

Ukoliko se odlučite u vlastitom aranžmanu na čišćenje dvosjeda od kože ili brušene kože obaviti sami dobro provjerite i informirajte se koja sredstva možete koristiti i postupke kako ne biste prilikom čišćenja oštetili dvosjed.

Međutim, iznenadili biste se kad bi zatražili stručnu pomoć agencija da njihova usluga koja uključuje i materijal za čišćenje, samo čišćenje i dolazak u vaš dom uopće nije preskupa za ono što dobivate. Zapravo, ta bi vas varijanta mogla doći i puno jeftinije ukoliko sami nabavljate sredstva za čišćenje kože koja su obično skupa i u količini koja vam zapravo i ne treba, a agencije će vam ponuditi sistem ključ u ruke, doći, očistiti i otići.

Čišćenje dvosjeda od eko kože

Čišćenje dvosjeda od eko kože ukoliko to radite sami još i najjednostavnije za čišćenje u vlastitom aranžmanu. Sve što će vam biti potrebno je da barem jednom tjedno očistite svoj dvosjed sa kvalitetnom krpom koja se ne trusi i blagi deterdžent. Postoje i specifična sredstva za čišćenje i njegovanje eko kože.

Ukoliko čišćenje dvosjeda od eko kože radite redovito na tjednoj bazi nećete imati problema sa tvrdokornim mrljama jer ih možete očistiti odmah čim nastanu sa malo tople vode i blagim deterdžentom. Nakon čišćenja eko kožu treba namazati uljem za njegu eko kože, a to ulje može biti i maslinovo ili kokosovo ulje.

Međutim, nisu sve eko kože iste i nismo svi istih mogućnosti obavljati čišćenje sami, netko je prezauzet poslom, netko zbog bolesti se ne smije naprezati, zato postoje stručnjaci koji to mogu učiniti za vas. Agencije za čišćenje će vam na redovnoj bazi čistiti i održavati vaš dvosjed od eko kože, te prilikom dolaska očistiti i ostali namještaj koji imate u jednom dolasku samo trebate unaprijed dogovoriti što sve treba očistiti.

Galerija radova

Kvalitetno, pouzdano i profesionalno

Cjenik za ekološko dubinsko čišćenje namještaja i madraca

Stolica od 4.64 - 7.96 eur (35 - 60 kn)
zavisno o veličini i o tapeciranim dijelovima
Tabure od 6.63 - 13.27 eur (50 - 100 kn)
mali, srednji, veliki
Fotelja od 10.61 - 15.92 eur (80 - 120 kn)
mala, srednja, velika
Dvosjed od 33.18 - 39.81 eur (250 - 300 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Trosjed od 33.18 - 53.08 eur (250 - 400 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Kutna garnitura od 46.45 - 92.90 eur (350 - 700 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Madrac za jednu osobu od 23.22 - 26.54 eur (175 - 200 kn)
širina 80 - 120 cm
Madrac za dvije osobe od 46.45 - 53.08 eur (350 - 400 kn)
širina 140 - 200 cm

Kontakt

092/4250-197

Radno vrijeme:
Pon-pet: 8:00 - 20:00
Sub: 8:00 - 15:00

8 + 1 =

Call Now Button