Uklanjanje alergena i nečistoća

Čišćenje trosjeda

 

Povoljno

Certificirano

Kvalitetno

Ekološki

Kontaktirajte nas pozivom na broj 092/4250-197 ili pošaljite upit

14 + 4 =

Čišćenje trosjeda

Čišćenje trosjeda

Redovito čišćenje trosjeda čuva vaše zdravlje

U dnevnom boravku provodite najviše vremena, na vašem trosjedu ne sjedite samo vi i članovi vaše obitelji nego i svi gosti koji vam dolaze u kuću, a svi na odjeći donose kojekakve mikrobe iz okoliša, pa su održavanje i čišćenje od životne važnosti. Redovito čišćenje trosjeda čuva vaše zdravlje, naravno, možete to učiniti sami, ali ako se bojite uništiti skupocjenu garnituru, bolje je angažirati profesionalce koji dobro poznaju materijale na namještaju i sredstva koja čiste, a ne oštećuju namještaj.

Ako se sami upuštate u čišćenje trosjeda, prvo morate utvrditi čime je presvučen, jer se drugačije čisti koža, drugačije skaj, drugačije tkanina, a drugačije materijali od mikrofibre. Kada utvrdite vrstu presvlake, morate istražiti koja vrsta čišćenja te presvlake je preporučena od proizvođača, možda smijete koristiti samo usisivač ili je možda dopušteno čišćenje vodom, da li smijete koristiti obična ili samo posebna, preporučena sredstva za čišćenje ili obzirom na nastale mrlje trebate kemijsko čišćenje.

Najlakše je čišćenje trosjeda od kože

Kožni namještaj je najskuplji, ali i najotporniji na habanje i najzahvalniji za održavanje i čišćenje, a slično je i s namještajem koji je presvučen skajem ili umjetnom kožom. Najlakše je čišćenje trosjeda od kože, to možete i sami, prvo ga obrišite mekanom krpom, uklonite mrvice i prašinu, nakon toga ga operite šamponom rastvorenim u vodi tako da dobijete bogatu pjenu, šamponska pjena dobro skida prljavštinu, kada se osuši, premažite ga lanenim uljem i zasjat će kao nov.

No, ako na kožnim presvlakama imate mrlje koje se ne daju oprati, trebat ćete profesionalno ili čak kemijsko čišćenje trosjeda. Na isti način postupate i s presvlakama od skaj ili umjetne kože, ako imate velur presvlake, njih samo očetkajte i usisivačem izvucite prašinu, a osvježiti ih možete bezbojnim sprejem za antilop. No i kod ovakvih materijala dubinske mrlje nejasnog porijekla ipak povjerite profesionalcima koji imaju sredstva za čišćenje različitih materijala i snažne usisivače za dubinsko čišćenje.

Zahtjevnije je čišćenje trosjeda od tkanina, brokata, mikrofibre

Mnogo različitih vrsta tkanina se koristi i koristilo za tapeciranje i presvlačenje namještaja i svaka se drugačije čisti i održava. Tkanine glatke strukture i teksture je možda lakše održavati od onih baršunastih, plišanih ili brokatnih. Mikrofibra je na tržištu oko 15 godina i mnogi s njom ne znaju postupati. Zahtjevnije je čišćenje trosjeda od tkanina, brokata, mikrofibre, očetkati ih treba i prije usisavanja da istjerate mrvice na površinu, ali i nakon pranja i sušenja.

Dalje je važno jesu li te tkanine jednobojne ili dezenirane. Možete čišćenje trosjeda od tkanine napraviti blagim rastvorom sode bikarbone, ali ako je tkanina nagrđena mrljama koje ne možete očistiti, trebate profesionalno čišćenje. Pranje trosjeda presvučenog tkaninom svijetlih, osjetljivih boja kao što su bijela, bež i sve pastelne boje doista je najbolje povjeriti stručnjacima. Svi voi materijali se nešto sporije suše, a trosjed ne smijete koristiti dok se potpuno ne osuši, jer ćete uništiti sav trud oko čišćenja.

Galerija radova

Kvalitetno, pouzdano i profesionalno

Cjenik za ekološko dubinsko čišćenje namještaja i madraca

Stolica od 4.64 - 7.96 eur (35 - 60 kn)
zavisno o veličini i o tapeciranim dijelovima
Tabure od 6.63 - 13.27 eur (50 - 100 kn)
mali, srednji, veliki
Fotelja od 10.61 - 15.92 eur (80 - 120 kn)
mala, srednja, velika
Dvosjed od 33.18 - 39.81 eur (250 - 300 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Trosjed od 33.18 - 53.08 eur (250 - 400 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Kutna garnitura od 46.45 - 92.90 eur (350 - 700 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Madrac za jednu osobu od 23.22 - 26.54 eur (175 - 200 kn)
širina 80 - 120 cm
Madrac za dvije osobe od 46.45 - 53.08 eur (350 - 400 kn)
širina 140 - 200 cm

Kontakt

092/4250-197

Radno vrijeme:
Pon-pet: 8:00 - 20:00
Sub: 8:00 - 15:00

3 + 4 =

Call Now Button