Uklanjanje alergena i nečistoća

Kemijsko čišćenje madraca

 

Povoljno

Certificirano

Kvalitetno

Ekološki

Kontaktirajte nas pozivom na broj 092/4250-197 ili pošaljite upit

1 + 8 =

Kemijsko čišćenje madraca

Kemijsko čišćenje madraca

Kemijsko čišćenje madraca za zdrav i miran san

Prilikom kupovine madraca gotovo uvijek obraćamo pažnju kakav madrac kupujemo jer zapravo na madracima provedemo minimalno šest do osam sati spavanja. Vrlo je važno da kod same nabave odaberemo madrac koji će činiti dobro za naše zdravlje. Jednako tako je važno da madrac održavamo čistim jer se tokom vremena u njima skupljaju otpaci ljudske kože, prašina i ostale tvari koje su pogodne za život grinja. Grinje same po sebi nisu opasne za ljudsko zdravlje, nego njihov izmet koji može biti jako problematičan za osobe koje se bore sa raznim alergenima.

Kemijsko čišćenje madraca koje vam možemo ponuditi idealno je rješenje da vaš madrac bude čist za zdravo spavanje i odmor koji vam je prijeko potreban. Dubinskim kemijskim čišćenjem se iz madraca uklanjaju i grinje i izmet grinja, kao i njihovo stanište svi ostaci oljuštene kože i prašina.

Madracima je potrebno redovito održavanje i čišćenje kako bi vaš san bio miran i zdrav odmor. Kemijsko čišćenje madraca će biti napravljeno uz pomoć sredstava koja nisu opasna za ljudsko zdravlje, nego naprotiv pomažu u podizanju razine higijene vašeg madraca.

Naša ponuda za kemijsko čišćenje madraca

Kemijsko čišćenje madraca napravit ćemo u vašem domu nakon što dogovorimo uslugu i detalje. Sve madrace u 99 posto slučajeva čistimo s obje strane. Ako se čišćenje madraca odradi ujutro madrac možete koristiti za spavanje već istu večer, što ovisi o uvjetima sušenja odnosno toplini prostorije. Možemo vam ponuditi čišćenje svih vrsta i veličina madraca, od jednostrukih širine do 120 centimetara do bračnih madraca širine do 200 cm.

Naša ponuda obuhvaća sve veličine madraca, te o veličini madraca ovisi i cijena za kemijsko čišćenje madraca. Profesionalno čišćenje madraca poput našeg odstranit će sve bakterije, mirise i nehigijenske čestice koje se s vremenom nakupljaju u vašem madracu. Čistoća i svježina nakon našeg čišćenja će vas iznenaditi jer će utjecati na kvalitetu sna što posljedično utječe na cjelokupno zdravlje.

Svaka naša ponuda je ponuda vama za dobar i zdrav odmor na čistom madracu, jer ako ste odmorni i naspavani, vaš će vam organizam i tijelo biti zahvalno u smislu da ćete imati bolje pamćenje, više energije i bit ćete u punoj snazi.

Postupak kemijskog čišćenja madraca

Kemijsko čišćenje madraca je izrazito važno za zdravi razvoj vaše djece kao i vaš odmor, pogotovo ako imate kućne ljubimce koji vam vole uskočiti u krevet na jutarnje ili večernje maženje.

U samom postupku koristimo se sredstvima koja nisu štetna niti za ljudsko zdravlje niti štete vašim ljubimcima. Uz to koristimo se vrhunskim strojevima za ekstrakciju svih bakterija, grinja i njihovog izmeta, te ostalih nečistoća. Kemijsko čišćenje madraca kreće na način da ćemo vaš madrac prvo dubinski usisati sa stručnim strojevima za dubinsko čišćenje.

Nakon toga ćemo madrac metodom utrljavanja sredstvima za dubinsko čišćenje tretirati u dubinu madraca sa ciljem da higijenska sredstva prodru u dubinu. Metodom ekstrakcije ćemo u završnom koraku izvući sve nepoželjne stanare i nepoželjne tvari iz vašeg madraca. Možda će vam se činiti da je nakon postupka vaš madrac mokar, no ne brinite nije mokar nego je vlažan. Vlažnost će ispariti nakon nekoliko sati tako da ako je čišćenje madraca ujutro, istu večer možete spavati na svom madracu koji će biti čist, mirisan i zdrav za spavanje.

Galerija radova

Kvalitetno, pouzdano i profesionalno

Cjenik za ekološko dubinsko čišćenje namještaja i madraca

Stolica od 4.64 - 7.96 eur (35 - 60 kn)
zavisno o veličini i o tapeciranim dijelovima
Tabure od 6.63 - 13.27 eur (50 - 100 kn)
mali, srednji, veliki
Fotelja od 10.61 - 15.92 eur (80 - 120 kn)
mala, srednja, velika
Dvosjed od 33.18 - 39.81 eur (250 - 300 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Trosjed od 33.18 - 53.08 eur (250 - 400 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Kutna garnitura od 46.45 - 92.90 eur (350 - 700 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Madrac za jednu osobu od 23.22 - 26.54 eur (175 - 200 kn)
širina 80 - 120 cm
Madrac za dvije osobe od 46.45 - 53.08 eur (350 - 400 kn)
širina 140 - 200 cm

Kontakt

092/4250-197

Radno vrijeme:
Pon-pet: 8:00 - 20:00
Sub: 8:00 - 15:00

15 + 13 =

Call Now Button