Uklanjanje alergena i nečistoća

Čišćenje fotelja

 

Povoljno

Certificirano

Kvalitetno

Ekološki

Kontaktirajte nas pozivom na broj 092/4250-197 ili pošaljite upit

2 + 14 =

Čišćenje fotelja

Čišćenje fotelja

Čišćenje fotelja neophodno je za čišći ugođaj doma

Bez namještaja kao što su garniture, dvosjedi, trosjedi i fotelje teško je zamisliti dnevnu sobu. Taj namještaj kao takav obično je centralni dio dnevne sobe koji se svakodnevno koristi te su zbog toga izloženi prljanju, nevažno o kojem se materijalu radi. Mnogi se vole zavaliti u udobnu fotelju kada gledaju nešto na TV-u ili kada čitaju omiljenu knjigu, no isto tako kada se druže s članovima obitelji ili prijateljima. Često u fotelju sjedamo s odjećom koju imamo i po vani, pa se one lakše zaprljaju, a nerijetko uzimamo neke grickalice i piće zbog čega se lako zaprljaju te je potrebno čišćenje fotelja. Čak i ako pazite na svoj namještaj, svakodnevno korištenje ostavit će traga na materijalu te će čišćenje fotelja biti neizbježno. Postoje načini kako se zaprljanja mogu smanjiti, no nemoguće je izbjeći to u potpunosti te će stoga povremena čišćenja biti neophodna kako bi vaš namještaj bio čim dulje uporabljiv.

Čišćenje fotelja potrebno je često raditi

Čišćenje fotelja poželjno je raditi što je češće moguće. To naravno ne znači da se mora odrađivati svakodnevno, no nemojte ni odgađati čišćenje i raditi ga tek svakih nekoliko godina. Čist namještaj može smanjiti pojavu nekih alergija i iritacija te vašem životnom prostoru ostavlja dojam da je čist. Čišćenje fotelja uvelike ovisi o materijalu od kojeg su one napravljene, no isto tako ovisi i o vrsti zaprljanja. Ono što svatko od nas može napraviti je povremeno usisati površinu fotelje jer se na taj način s nje miče prašina, površinski ostatci hrane ukoliko jedete nešto kada gledate TV ili dlake ukoliko imate kućne ljubimce koji se smiju penjati po namještaju. No za neka druga zaprljanja treba biti oprezniji jer se nepravilnim održavanjem namještaja može napraviti više štete nego koristi. Svaki materijal je drugačiji te sredstvo za čišćenje koje funkcionira na jednom materijalu, drugi materijal može oštetiti čak do te mjere da se isti ne može popraviti.

Čišćenje fotelja najbolje je prepustiti stručnjacima

Ukoliko niste sigurni od kojeg je materijala vaš namještaj i fotelja napravljena ili niste sigurni koja je sredstva najbolje koristiti za čišćenje fotelja, najbolje da se obratite servisima koji se bave čišćenjem fotelja i namještaja. Ukoliko se odlučite biti sam svoj majstor i očistite namještaj u vlastitoj radinosti, dobra je ideja povremeno pozvati servis za čišćenje namještaja kako bi svoj namještaj očistili dubinski. Površinsko održavanje namještaja svakako će napraviti veliku razliku, no nismo svjesni da velike količine prljavštine nisu samo na površini materijala već se ona zavlači dubinski u namještaj. Stoga se čišćenje fotelja i namještaja učinkovito radi uz pomoć uređaja koji su napravljeni upravo u te svrhe te oni miču i duboko ukorijenjenu prašinu zbog čega vaš namještaj i fotelje nakon dubinskog tretmana čišćenja mogu izgledati kao novi. Održavanje namještaja kao i njegovo pravilno čišćenje mogu značajno produžiti životni vijek vašem namještaju te dati vašem životnom prostoru osjećaj svježine.

Galerija radova

Kvalitetno, pouzdano i profesionalno

Cjenik za ekološko dubinsko čišćenje namještaja i madraca

Stolica od 4.64 - 7.96 eur (35 - 60 kn)
zavisno o veličini i o tapeciranim dijelovima
Tabure od 6.63 - 13.27 eur (50 - 100 kn)
mali, srednji, veliki
Fotelja od 10.61 - 15.92 eur (80 - 120 kn)
mala, srednja, velika
Dvosjed od 33.18 - 39.81 eur (250 - 300 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Trosjed od 33.18 - 53.08 eur (250 - 400 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Kutna garnitura od 46.45 - 92.90 eur (350 - 700 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Madrac za jednu osobu od 23.22 - 26.54 eur (175 - 200 kn)
širina 80 - 120 cm
Madrac za dvije osobe od 46.45 - 53.08 eur (350 - 400 kn)
širina 140 - 200 cm

Kontakt

092/4250-197

Radno vrijeme:
Pon-pet: 8:00 - 20:00
Sub: 8:00 - 15:00

5 + 2 =

Call Now Button