Uklanjanje alergena i nečistoća

Kemijsko čišćenje namještaja

 

Povoljno

Certificirano

Kvalitetno

Ekološki

Kontaktirajte nas pozivom na broj 092/4250-197 ili pošaljite upit

10 + 12 =

Kemijsko čišćenje namještaja

Kemijsko čišćenje namještaja

Kemijsko čišćenje namještaja uklanja mrlje i nečistoće

Kaok i sve drugo tako i namještaj s vremenom zahtjeva svoje čišćenje i održavanje. Bez obzira radilo se sam o površinkoj prljavštini, prašini ili dubinksim flekama, poželjno je da se to odradi kvalitetno kako se materijali ne bi uništili. Posjedujete namještaj na kojem stoje tvrdokorne mrlje i pokušali ste ih ukloniti, no nije vam pošlo za rukom? Imate namještaj od materijala koji ne znate kako biste ga očistili i održavali? Nema potrebe za brigom, kemijsko čišćenje namještaja je naše 30 godišnje iskustvo prilikom kojega smo skupili na stotine zadovoljnih klijenata. To je dovoljan razlog da nam se obratite sa povjerenjem.

Prepustite nam mrlje koje ste napravili Vi ili Vaša djeca, nečistoće koje su godinama skupljale na vašem tapeciranom namještaju, kutnim garniturama, stolicama, foteljama, trosjedima, dvosjedima, tabureima ili madracima. Također nisu samo mrlje ono što mi čistimo, mi čistimo sve, prašinu i grinje koje se s vremenom zavuku u namještaj u vašem životnom prostoru čime osvježavamo namještaj čineći ga ugodnim za sjedenje i ležanje.

Pobrinut ćemo se da vaš namještaj bude čist, svjež i mirisan, jer naš stručni tim za kemijsko čišćenje namještaja poznaje svaku vrstu površine i materijala. Vaš dom će biti blistav i uredan, a namještaj će izgledati kao da ste ga nedavno kupili.

Postupak, sredstva i uređaji za kemijsko čišćenje namještaja

Sam postupak za kemijsko čišćenje namještaja se sastoji od nekoliko sljedova. Prvo je potrebno namještaj dubinski usisati te se pri tome služimo vrhunskim Kärcher strojevima kojim se dubinski izvlače nečistoće, bakterije, grinje iz vašeg namještaja. Dubinsko usisavanje je bitno da se iz namještaja izvuku sve štetne tvari koje su se vremenom nataložile.

Naredni korak u kojem ćemo namještaj prskati certificiranim sredstvima koja nisu štetna za djecu, ukućane i kućne ljubimce. Nakon prskanja ćemo četkama utrljati sredstva u vaš namještaj, te pri tome ne morate brinuti da će četke oštetiti površinu, četke su prilagođene površinama koje obrađujemo i one će pogurati sredstvo dublje u namještaj kako bi namještaj bio očišćen i u dubini.

Slijedi korak za kemijsko čišćenje namještaja kojim profesionalnim usisavačem usisavamo utrljana sredstva na bazi vode sve dok voda ne bude čista. Ovaj se korak ponavlja toliko puta koliko je potrebno da se dobije čista voda, što će biti znak da je iz vašeg namještaja izvučena sva prljavština. Namještaj će imati malu vlažnost ali neće biti mokar, te će biti potrebno barem dva sata prije prve upotrebe. Vaš namještaj će vam osigurati ugodan i miran san nakon našeg tretmana.

Vrhunski uvjeti i kvaliteta čišćenja namještaja

Naš stručan tim može vam ponuditi usluge čišćenja namještaja na području grada Zagreba i čišćenje ćemo izvoditi u vašem domu, nije potrebno nositi svoj namještaj na drugu lokaciju. Naš tim dolazi kod vas sa strojevima i sredstvima za kemijsko čišćenje namještaja koje ćemo napraviti u vašem prostoru.

Pogledajte naše ponude u kojima nudimo čišćenje različitih vrsta namještaja. Prilikom dolaska u vaš dom ako budete imali dodatnih zahtjeva, dogovor će biti na licu mjesta i bit će odmah odrađeno nakon što se odradi prvobitna narudžba.

Možemo vam ponuditi i kemijsko čišćenje namještaja nakon adaptacijskih radova koje ste imali u svom domu koje su specifične zbog pojačanih prašina.

Potrebno vam je čišćenje zbog mrlja ili želite imati blistav i čist namještaj na pravom ste mjestu. Dovoljno je da nam pošaljete upit preko web stranice ili nas telefonski nazovete da dogovorimo termin koji vama odgovara. Vaše zadovoljstvo našim radom bit će nam najveća nagrada, a vi ćete uživati u čistom, blistavom i mirisnom namještaju.

Galerija radova

Kvalitetno, pouzdano i profesionalno

Cjenik za ekološko dubinsko čišćenje namještaja i madraca

Stolica od 4.64 - 7.96 eur (35 - 60 kn)
zavisno o veličini i o tapeciranim dijelovima
Tabure od 6.63 - 13.27 eur (50 - 100 kn)
mali, srednji, veliki
Fotelja od 10.61 - 15.92 eur (80 - 120 kn)
mala, srednja, velika
Dvosjed od 33.18 - 39.81 eur (250 - 300 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Trosjed od 33.18 - 53.08 eur (250 - 400 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Kutna garnitura od 46.45 - 92.90 eur (350 - 700 kn)
zavisi o veličini, jastucima i dodatnom ležaju
Madrac za jednu osobu od 23.22 - 26.54 eur (175 - 200 kn)
širina 80 - 120 cm
Madrac za dvije osobe od 46.45 - 53.08 eur (350 - 400 kn)
širina 140 - 200 cm

Kontakt

092/4250-197

Radno vrijeme:
Pon-pet: 8:00 - 20:00
Sub: 8:00 - 15:00

14 + 5 =

Call Now Button